Vælg en side

Skønhed & Velvære ved Det Døde Hav

400 m. under havets overflade ved Ein Bokek findes nogle af verdens bedste hoteller og de bedste muligheder for afstressning samt behandling af hudproblemer.

Beliggenheden, de rige forekomster af mineraler i vandet, de store koncentrationer af jod i luften, det høje indhold af oxygen – alt dette bevirker at man her slapper af, falder til ro og nyder de 330 solskinsdage om året, som stedet også er berømt for.

På de allerbedste hoteller gives alle former for massage, mudderbade, hudpleje og alle former for skønheds-pleje. Efter indsmøring i helsebringende, sort mudder, kan man flyde frit i det varme vand, hvor man uden anstrengelse kan læne sig tilbage, flyde og føle sig let på den spejlblanke overflade.

Der er en stemning af det eventyrlige over stedet her i den store ørken ved saltsøen, hvor dronningen af Saba nok var den der først gjorde stedet kendt.

Området omkring Det Døde Hav giver muligheder for mange spændende ture. Besøg på Masada – fæstningen som blev bygget af Herodes og hvor en lille flok jøder holdt stand mod romerne i 3 år, inden Masada faldt i år 73. Historien om Masadas endligt, får en ganske særlig betydning, når man lytter til beretningen, mens man oppe fra fæstningen kigger ud over Det Døde Havs spejlblanke overflade. En vandretur i oasen ved Ein Gedi, kan man godt sætte en hel dag af til. I den smukke og frodige oase, kan man opleve et rigt fugleliv,

Ørkenen giver mulighed for vandreture ad afmærkede ruter. Der er mange muligheder for at gå på opdagelse på egen hånd, men man kan også bestille ture med guides som kender området og kan fortælle om ørkenes hemmeligheder.

Behandlingsophold i Ein Gedi ved Det Døde Hav i Israel.

Træer i Ein Gedis botantisk have.

EIN GEDI I ISRAEL
– behandlingsrejser til Det Døde Hav

I mange år har stedet været kendt som et enestående kur- og behandlingsområde, hvor deltagerne opnår særdeles gode behandlingsresultater. Resultaterne er videnskabeligt dokumenterede og internationalt anerkendte, og de kan bekræftes af de tusindvis af danskere, der har deltaget i klimabehandlingsrejser i mere end 30 år.

Hvem får udbytte af en behandlingsrejse til Det Døde Hav?

* Alle med lidelser, der lindres, bedres og i det hele taget påvirkes positivt ved klimabehandling opnår gode resultater. Helserejsers behandlingsrejser til Det Døde Hav er yderst velegnede for personer med:

* Hudlidelser: Især psoriasis og atopisk eksem men også andre som akne og vitiligo.

* Gigt-, muskel- og ledlidelser Især psoriasisgigt, leddegigt, slidgigt, Morbus Becterew og fibromyalgi.

Et 4-ugers behandlingsophold kan lyde som meget lang tid.

De fleste fornemmer, at tiden går hurtigt, når de først er kommet afsted. Intensiv klimabehandling suppleret med anden behandling kan være hårdt arbejde. Resultatet og udbyttet af de 4 ugers ophold er dog så godt og af så stor betydning for deltagerne, at mange vender tilbage år efter år.

Læs mere om helserejser.