Vælg en side

Safariture i Sinai, til Petra, pyramiderne og Cairo

Når man vælger et ophold i Eilat – ja så vælger man et sted med utallige muligheder for oplevelser. En tur til den glemte by Petra i Jordan, også kaldet den rosenfarvede by, er en oplevelse af de helt sjældne. Turen kan gøres som en dagtur – med afgang fra Eilat om morgenen, og tilbage til Eilat hen under aften.

Turen kan også gøres med overnatning udenfor Petra og med spadsereturen ind gennem klipperne til den glemte by, tidligt om morgenen, så du oplever stedets særpræg i det bløde morgenlys.

En safaritur i Sinai i Egypten kan gøres på 2 – 4 eller 6 dages programmer. Turene kan gøres med overnatning under åben himmel, eller man kan vælge overnatning på hotel. Besøget i St. Katharina klosteret, er en af de helt store oplevelser. Opstigningen på Sinai bjerget en anden stor oplevelse, ligesom besøg hos beduiner i Sinai hører med på en Sinai safari.

Der arrangeres gerne ture for enkelt-personer eller grupper. Ved en grupperejse kan man opnå maksimal indflydelse på turens indhold.

Der tilbydes også ture til Cairo og pyramiderne fra 2 dage til een uge, med besøg på National Museet i Cairo, besøg ved pyramiderne og med krydstogt på Nilen.