Vælg en side

Kibbutzophold – for unge der er fyldt 18 år

Er du mellem 18 og 32 år, sund og rask og med hang til lidt ud over det almindelige … så bliv volontør i Israel!

Som voluntør i en kibbutz, får du mulighed sammen med andre unge fra hele verden at opleve samarbejdet og samværet i et frivilligt kollektiv, sammen med mennesker der har valgt denne livsform.

Du vil indgå i et fællesskabet på lige fod med andre unge voluntører. Du vil modtage kost, logi samt et beskedent beløb i lomme-penge og deltage i de ture som kibbutzen arrangerer for voluntørerne.

Kibbutz
En oplevelse der flytter grænser! Har du prøvet at plukke dadler om natten, samle døde kyllinger sammen i 45 graders varme, passe en Zoo, gå bananas i appelsinplantagerne, lave mad til 200-300 mennesker, eller vaske op efter det samme antal …

Som volontør får du mulighed for at knytte venskaber på tværs af landegrænser, nyde de dejlige eftermiddage og weekends i selskab med unge mennesker på din egen alder, eller gå på opdagelse i Israels smukke natur.

Et kibbutzophold har en varighed af minimum 2 måneder.

Børne-/plejehjem
Mange fysisk og/eller psykisk handicappede har brug for hjælp til at klare sig gennem dagligdagen. Hjælpen består i alt, lige fra at made/bade beboerne til at tage dem med i biografen, aktivere dem i det daglige, opmuntre dem og vise, at du virkelig holder af disse mennesker. Din hjælp gør en forskel. Opholdet er oftest af 6 måneders varighed, men på enkelte hjem er der mulighed for 4 måneders ophold.

Læs mere om kibbutzophold.