Vælg en side

Dykkerferie/kursus i Eilat

I Rødehavet findes nogle af verdens smukkeste koralrev, som er hjemsted for fisk i alle farver og størrelse. Vandet er helt klart og min. 22 grader varmt og er derfor særdeles velegnet til at snorkle eller dykke i. I Eilat er der dykkercenter, beliggende på revet og som har tilknyttet nogle af de mest erfarne instruktørere. Der tilbydes dykkerkurser for begyndere, der ønsker et dykkercertificat og udvidede kurser for den mere efarne dykker.

Der er en række spændende muligheder for dykkerture i Det Røde Hav. Man kan bestille de billigste stranddyk eller båddyk til spændende vrag eller rev, samt dykkersafaries langs hele Sinai kysten fra Eilat og ned til Sharm El Sheik.

Her findes nogle af de bedste muligheder for dykkeroplevelser og du kan vælge præcis det du gerne vil have. Live aboard – 3 eller 5 dage, hvis I er en hel gruppe kan der arrangeres turen nøjagtigt som I har lyst.

I Eilat findes de bedst kvalificerede instruktører og her findes også den største sikkerhed, som man kræver når man er på kursus. Og så dykker man fra den første time blandt farve- strålende fisk og smukke koraller.