Vælg en side

Turisme

Israel – et land så rigt på kontraster at der er oplevelse nok til et helt rejseliv. På mange rundrejser er der en mulighed for at besøg steder, som ikke er kendt af de fleste. Mach-Tesh Ramon – det store krater i Negev ørkenen, som kan minde om Grand Canyon i USA. Eller et besøg i et af de mange små klostre i Judæas bjerge.

Rejserne kan i dag kombineres med et besøg i Ægypten og Jordan. Et besøg i Petra og en af de mange oaser, sætter man på sporet af Nabatæerne og karavanvejene til Bagdad. Om det nu er en rundrejse i Jesu forspor, en ren oplevelsesrejse, en studierejse eller bare en afslappende ferie ved Det Døde Hav; eller på koralrevet ved Det Røde Hav, ja så har Israel det hele.

Der er rejsebureauer der har specialiseret sig i at tilbyde den rejsende en rejseplan efter den enkeltes ønsker. De kan tilbyde flyafgange dagligt – året rundt til de mest konkurencedygtige priser. En flyve ture retur burde ikke koste ret meget mere en kr. 3.500.

De kan tilbyde hoteller i enhver kategori, fra vandre-hjem til hotel King David, overalt i landet. De har rundrejser i Israel – fra nord til syd hver uge året rundt med garanteret afrejse – f.eks. hver søndag.

Desuden har de et antal specialrejser – alle med dansk- talende rejseleder. Alle typer studieture og incentives er deres speciale.