Få nyheder direkte i din mail

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ministerier

Ministry of Defence

Forsvarsministeriet
Hjemmesiden indeholder meget information om emner som frigivne soldaters rettigheder, meget information til leverandører der arbejder for ministeriet (i sager om betaling, kvalitetskontrol etc.), information om forsvarsforskning og udvikling, ”Til minde om” projekter, genoptræning, kontorpublikationer og andet.

Israel Defense Forces (IDF)
Israels Forsvarsstyrker (IDF)
En fantastisk hjemmeside som indeholder historie, facts og information omkring dannelse og udvikling af Israels Forsvarsstyrker.

Ministry of Finance
Finansministeriet
Finansministeriets hjemmeside indeholder information til alle ministeriets afdelinger samt et stort indhold af bl.a. statsbudgettet, årsregnskab for Ministerielle Virksomheder, information og forklaringer om tilbageholdelse af indkomstskat for ansatte og meget andet. Hjemmesiden inkluderer også information om ministeriets Intranet (internt internet) samt link til Ministeriets Internet Komité hjemmeside.

Ministry of Foreign Affairs
Udenrigsministeriet
Omfattende webside som inkluderer information om Staten Israel, regeringsanliggender, fredsaftaler, ministeriet, israelske ambassader og mere. Siden inkluderer også nyheder og opdatering af speciel interesse samt generel information.

Ministry of Education
Undervisningsministeriet
Undervisningsministeriets hjemmeside. Siden inkluderer omfattende up-to-date information fra ministeriet samt dets områder – inkl. aktiviteter, telefonnumre, adresser og andet. Information om uddannelsesstruktur, uddannelsesdatabaser, uddannelsesemner og tildeling af praktik opgaver, en internet fællesskab for teenagers, eksamensresultater og mere.

Ministry of Agriculture
Landbrugsministeriet
Denne hjemmeside indeholder information om landbrug i Israel, publikationer fra ministeriets underafdelinger og links til alle ministeriets websider. Yderligere kan man søge i tilgængelige arkiver og formularer. Ministeriets link tilbyder information om ministeriets interne organisation, inkl. information om forskellige underafdelinger, hvor man lister den enkelte afdelings servicetilbud, funktioner og medarbejderstab.

Ministry of Science, Culture & Sports
Ministeriet for Videnskab, Kultur og Sport
Websiden for Ministeriet for Videnskab, Kultur og Sport. Inkluderer generel information om ministeriets struktur og programmer, ansøgningsformularer og ministeriets publikationer.

Ministry of Labour and Social Affairs
Arbejdsministeriet og Ministeriet for Sociale Anliggender
Det israelske Arbejdsministerium og Ministeriet for Sociale Anliggender tilbyder offentlig – via denne webside – dybtgående kendskab og opdatering om ministeriets aktiviteter samt forskellige afdelinger. Siden indeholder generel information om arbejdsanliggender, arbejderes rettigheder, behandling af og assistance til svage sociale grupper og meget mere.

Ministry of Transport
Transportministeriet
Transportministeriets webside indeholder nyttig information til offentligheden samt information om selve ministeriet og forskellige underafdelinger, Havnemyndigheder, meteorologisk service samt Luftfartsmyndighederne.

Ministry of Tourism
Turistministeriet
Turistministeriets officielle webside leverer professionel information til medlemmer af turistindustrien og up-to-date information til offentligheden i stor udstrækning om ministeriets aktiviteter. Siden inkluderer statistisk information angående turisme i Israel, udviklingsprogrammer, information for investorer, legater og stipendier, begivenheder, kongresser og internationale turistmesser, turistbevillinger, studier og opfriskningskurser, en liste over informationscentre samt en liste over links til professionelle turistsider.

Ministry of Economy and Industry
Økonomi og Industriministeriet
Handels- og Industriministeriets webside. Siden inkluderer en hel del materiale og vil snart blive et ”væsentligt link” mellem ministeriet og de der måtte ønske ministeriel service, inkl. eksportører, fabrikanter, handlende, professionelle sammenslutninger og mange andre. Siden inkluderer generel information om ministeriel bistand, adresser og telefonnumre på teknologiske ”udklækningsanstalter” og meget mere.

Ministry of Immigrant Absorbation
Ministeriet for Immigrantindslusning
Denne webside indeholder information om alle de former for hjælp ministeriet kan tilbyde – samt statistikker og publikationer ang. immigrantanliggender. Der findes også en side på russisk.

Ministry of Justice
Justitsministeriet
Denne webside indeholder detaljeret information om ministeriets struktur, inkl. alle afdelinger og har en online database for information om registrerede varemærker, standarder og publikationer. Yderligere er der links til sider såvel indenfor Israel som udenfor (på engelsk) til sider angående publicerede domme, nye love og andre nyheder indenfor justitsområdet.

Ministry of Communication
Kommunikationsministeriet
Kommunikationsministeriet. Denne webside indeholder en masse information om medier, lovgivning, statistik, telefon, TV og meget mere.

The Ministry of Health
Sundhedsministeriet
Omfattende information om sundhedsservice, distrikter, hospitaler, forskellig statistik, links og meget mere.

Israeli Ministry of Environment
Miljøministeriet
Indenfor et år efter Stockholm Konferencen i 1973, etablerede det israelske parlament et ansvarsområde for Beskyttelse af Miljøet som det første skridt i retning af dannelse af et omfattende og moderne Miljøministerium i Israel. I december 1988 blev Miljøministeriet oprettet. Dette viste sig at blive en milepæl i Israels miljømæssige udvikling og i ministeriets bestræbelser på at takle miljøsager.