Vælg en side

Om Israel-info

Få nyheder direkte i din mail

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om Israel-Info ?

Flere mennesker i Danmark følger levende med i debatten om Israel.

Mens Israel frem til begyndelsen af 1970’erne nød stor opbakning, endda beundring i den danske befolkning, er situationen i dag ganske anderledes. I dag lægges Israel for had, og der opfordres ligefrem til boykot af den jødiske stat.

Årsagen til denne dramatisk ændrede holdning til Israel ligger bl.a. i den årelange konflikt mellem Israel og palæstinenserne  – for mange symboliseret ved Israels besættelse af Vestbredden og Gaza-konklikten.

Israel-info er en privatejet, selvstændig og uafhængig hjemmeside, som er blevet til med det formål, at tilbyde et indblik i Israels historie og problemstillinger.

Vi holder af Israel og af at finde kilder, der belyser historiske og aktuelle begivenheder. Vi ønsker med hjemmesiden at skabe et sted, hvor interesserede kan fordybe sig og orientere sig om forskellige emner, der præger debatten om Israel .

I Israel foregår en levende, fri og højrøstet debat, hvor alle emner diskuteres og hvor alle samfundsmæssige problemer endevendes. Denne demokratiske tradition for meningsdannelse og kritisk tænkning håber vi kan genkendes i Israel-Info.

Velkommen til Israel-Info.

Redaktør: Otto Rühl

info@dansk-israelsk-selskab.dk

Hvorfor Israel-info ?

Hvorfor er der nu gennem flere år blevet arbejdet på at udvikle denne hjemmeside om Israel?

Mange mennesker i Danmark har de sidste år undret sig over den utrolig skæve debat om Israel her i landet. Mens Israel frem til begyndelsen af 1970’erne nød stor opbakning, endda beundring i den danske befolkning, er situationen i dag ganske anderledes. I dag lægges Israel for had, og der opfordres ligefrem til boykot af den jødiske stat.

Årsagen til denne dramatisk ændrede holdning til Israel ligger i årelang misinformation i danske medier, på danske skoler og på læreanstalter. Ikke mindst blandt unge danskere, er behovet for ordentlig og redelig oplysning om Israel stærkt påkrævet.

Israel-info er en privatejet, selvstændig og uafhængig hjemmeside, som er blevet til med det formål, at bryde den i Danmark herskende misinformation – og i stedet yde ærlige og redelige oplysninger om Israel og Mellemøsten.

I Israel foregår en levende, fri og højrøstet debat, hvor alle emner diskuteres og hvor alle samfundsmæssige problemer endevendes. Her lægges vægt på miljø, ligestilling, dyrevelfærd, økologi, vedvarende energi og naturgenopretning. I Israel forskes der frit, og videnskab og teknologi er i verdensklasse. I Israel finder man alle tænkelige politiske retninger. Her er religionsfrihed; her tænkes, tales og skrives frit.

Velkommen til Israel-Info.

Redaktør: Otto Rühl

info@dansk-israelsk-selskab.dk

Om Israel-info

Få nyheder direkte i din mail

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.